Suport IT

Cele mai bune rezultate în derularea de proiecte complexe și servicii generale de reparații și întreținere pot fi obținute cu un suport IT adecvat. Planificatorii noștri experimentați cooperează cu echipele tehnice pentru a se asigura că fiecare pas este făcut în timp util.

Parteneriatul cu Oracle completează competențele tehnice ale companiei si aduce cu adevarat valoare adăugată clientilor nostri. 

Cunoștințele și experiența sunt transferate într-un instrument puternic care oferă acces ușor la informații, capacități de control și analiză.

  • Primavera Portfolio Management: project management;
  • Asset Lifecycle Management (eBusiness Suite): MRO operations.

ORACLE E-BUSINESS SUITE ALM

Aplicațiile ALM oferă un set complet de module pentru a gestiona întregul ciclu de viață un atu. Funcțiile variază de la dezvoltarea activelor – de exemplu, construcție și / sau achiziție, instalare, gestionarea operațiunilor, planificare de întreținere (preventivă, reactivă și bazate pe condiții), planificarea capacității (piese și forță de muncă), programarea muncii (materiale, instrumente și resurse umane), execuția lucrărilor (reparații interne, precum și reparații contractate), cost management, capitalizare, management de proiect, facturare și pensionare de active. Păstrarea activelor operațională printr-o suită integrată este esențială – mai ales în timpul unei crize economice ca înlocuirea activelor este extrem de costisitoare.

ORACLE PRIMAVERA

Oracle Primavera  permite organizarea, planificarea, gestionarea şi executarea la nivel global a proiectelor, programelor şi portofoliilor, include funcţionalităţi bazate pe roluri pentru a satisface cerinţele clientilor nostri. Este o soluţie unică pentru managementul proiectelor de orice dimensiune, se adaptează imediat la orice nivel de complexitate şi care poate fi scalată în mod inteligent pentru a răspunde unor roluri, funcţii şi niveluri de experienţă variate din organizaţie şi echipa de proiect. Sistemul reprezintă un suport real în reducerea riscurilor aferente proiectelor, asigurând previzionarea clară a costurilor și coordonarea între proiectanţi, antreprenori şi beneficiari.

Fiabilitate. Eficiență. Performanță.

Trei valori stau la baza dezvoltarii unui grup dinamic, orientat spre punerea în practică a celor mai inovatoare idei. Cele trei valori se traduc în obiective ale întregii activități, în soluții tehnice identificate cu migală de echipe de ingineri experimentați și, în ultimă instanță, în proiecte finalizate cu succes.

companion_right

Get In touch

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai placută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră.