Automatizări industriale

Mediul industrial implică o multitudine de situații în care sistemele de automatizare îmbunătățesc productivitatea muncii, asigură un grad sporit de fiabilitate și siguranță în exploatare. De-a lungul timpului am dezvoltat cu succes atât proiecte noi, cât și modernizarea unor capacități de producție existente.

Proiectele de automatizări realizate conțin și dezvoltă elemente precum programarea PLC, automatizări AAR și grupuri electrogene, sisteme SCADA și UPS, baterii de condensatoare, control și reglare motoare, tablouri de distribuție.

Specialiștii noștri au experiență în dezvoltarea și implementarea aplicațiilor cu PLC-uri:

  • SIEMENS – familiile S7 și S5, utilizând ca medii de programare Step7, WinCC și WinCCflexible;
  • EATON – gama XC, XV, utilizând ca medii de programare Codesys, Visual Designer și Galileo;
  • PHOENIX CONTACT – gama Axioline, utilizând ca mediu de programare PCWorx și Visu+.
Automatizări Industriale

Experiență în utilizarea echipamentelor inteligente

Majoritatea echipamentelor electrice cum ar fi contori de energie, regulatoare, etc. prezintă interfața de comunicație cu calculatorul și pot fi integrate impreună cu PLC-ul într-un sistem SCADA cu ajutorul unor protocoale de comunicații standard sau nonstandard pentru care am dezvoltat propriile aplicații.

Automatizări Industriale

Fiabilitate. Eficiență. Performanță.

Trei valori stau la baza dezvoltarii unui grup dinamic, orientat spre punerea în practică a celor mai inovatoare idei. Cele trei valori se traduc în obiective ale întregii activități, în soluții tehnice identificate cu migală de echipe de ingineri experimentați și, în ultimă instanță, în proiecte finalizate cu succes.

companion_right

Get In touch

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai placută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră.