Mentenanță și reparații motoare electrice

Instalare, mentenanță și reparații motoare electrice

În medie, într-o unitate industrială, motoarele reprezintă 60% din consumul de energie electrică. Într-o industrie de proces, acestea pot depăți 70% din consumul total de energie. Continuitatatea procesului de producție depinde în mare măsură de fiabilitatea motoarelor. În funcție de criticitatea poziției tehnologice, încetarea funcționării unui motor poate determina perturbări mai mult sau mai puțin grave ale procesului de producție.

Filiala Ploiești a Grupului CEMS dispune de un atelier de reparații și mentenanță motoare. Un număr semnificativ de operațiuni se derulează însa și în site, acolo unde motorul funcționeaza în mod normal, inclusiv pentru verificarea alimentării cu energie. Pornind de la cauzele cele mai frecvente ale defectării motoarelor, pentru fiecare echipament aflat în mentenanța noastră se întocmește un plan anual de testare și revizie.
Optimizarea costurilor cu reparațiile și consumul de energie, fundamentarea deciziei de înlocuire sau reparare a unui motor se fac în baza unor analize complexe.

Servicii

  • Mentenanță predictivă pentru motoare electrice;
  • Revizii capitale motoare electrice cu tensiunea de 0,4kV;
  • Reparații motoare electrice cu tensiunea de 0,4kV;
  • Asistență tehnică la punerea în funcțiune;
  • Asigurarea de piese de schimb pentru motoare electrice noi;
  • Analize tehnico-economice pentru fundamentarea politicilor operatorilor industriali privind motoarele în exploatare.
Mentenanță și reparații motoare electrice

Fiabilitate. Eficiență. Performanță.

Trei valori stau la baza dezvoltarii unui grup dinamic, orientat spre punerea în practică a celor mai inovatoare idei. Cele trei valori se traduc în obiective ale întregii activități, în soluții tehnice identificate cu migală de echipe de ingineri experimentați și, în ultimă instanță, în proiecte finalizate cu succes.

companion_right

Get In touch

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai placută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră.