Certificări

certificare-tuv
Sistem de management certificat prin TÜV Thüringen

Domeniul: Proiectare, execuție și mentenantță instalații electrice de joasă tensiune pentru construcții civile și industriale (instalații electrice de utilizare, linii electrice aeriene și subternare, branșamente aeriene și subterane), inclusiv pentru zone cu pericol de explozie (Ex). Proiectare, execuție și mentenanță instalații electrice de medie tensiune (instalații electrice de utilizare, linii electrice aeriene și subterane, posturi de transformare și stații electrice). Proiectare, execuție și mentenanță tablouri industriale până la 7000 A, automatizări, B.M.S., rețele și sisteme de curenți slabi. Încercări de echipamente și instalații electrice de joasă și medie tensiune. Comercializare echipamente electrice și electronice.

certificare-anre
Atestat de către Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei

Categoria de activități: Proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV ÷ 20 kV, posturi de transformare cu tensiunea nominală superioară de cel mult 20 kV, stații de medie tensiune, precum și partea electrică de medie tensiune a stațiilor de înaltă tensiune (C1A – ce include competențele atestatului de tip Bp); executare de posturi de transformare, stații electrice si de lucrari la partea electrică a centralelor cu orice tensiuni nominale standardizate (E2 – ce include competențele atestatelor de tip E2PA, C2B, C2A, Be, Bi, A, A2 și A1).

certificare-insemex
Institutul Național de cercetare-dezvoltare pentru securitate minieră și protecție antiexplozivă

Domeniul: Activități specifice de proiectare, execuție, montaj, punere în funcțiune, operare, inspecție, întreținere, mentenanță, service, revizii și reparații instalații tehnice utilizate în atmosfere potențial explozive.

certificare-incendiu
Centrul Național pentru Securitate la Incendiu și Protecție Civilă

Domeniul: Proiectare, instalare și întretinere a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu.

certificare-politie

Licență de funcționare: Activități de proiectare, instalare, modificare sau întreținere a sistemelor de alarmare împotriva efracției.

certificare-schneider

Integrator de sistem Schneider Electric, liderul international in Managementul Electricitatii si Automatizarilor.

certificare-eaton

Integrator de sistem Eaton, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente electrice de joasă tensiune și de soluții de automatizare.

certificare-lg

Integrator de Sisteme VRV/VRF – LG HVAC.

certificare-bartec

Proiectare, execuție și mentenanță sisteme de însoțitori electrici.

Fiabilitate. Eficiență. Performanță.

Trei valori stau la baza dezvoltarii unui grup dinamic, orientat spre punerea în practică a celor mai inovatoare idei. Cele trei valori se traduc în obiective ale întregii activități, în soluții tehnice identificate cu migală de echipe de ingineri experimentați și, în ultimă instanță, în proiecte finalizate cu succes.

companion_right

Get In touch

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai placută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră.