Profil

Grup-Cems

CEMS EPC SA concentrează competențele grupului pentru a derula proiecte complexe de tip engineering, procurement & contracting.

Un management de proiect riguros și abilități tehnice de vârf reprezintă garanția performanței, începând cu studiul de fezabilitate, până la punerea în funcțiune.

Grup-Bartec

Bartec Safety Engineering SRL s-a înființat în baza parteneriatului cu grupul german Bartec, unul dintre liderii mondiali în tehnologii pentru mediile cu risc de explozie.

Tehnologia grupului german grefată pe expertiza grupului CEMS se concretizează într-o serie de avantaje pentru clienții din Romania, precum soluții customizate și asistență tehnică oferită cu promptitudine de echipa locală.

Grup-Automatica

Începând cu identificarea corectă a nevoilor și ipotezele de dezvoltare ulterioară, continuând cu proiectarea, producția, operațiunile în site, mentenanță predictivă, preventivă și reactivă, soluții de retrofit și modernizare, până la scoaterea din funcțiune, Automatica SA concentreaza decenii de experiență în domeniul electric, automatizări, roboți industriali și sisteme de dozare și cântărire, produsele sale regăsindu-se în aproape toate proiectele industriale mari derulate în Romania, fiind apreciate și recunoscute de asemnea și în plan internațional.

Fiabilitate. Eficiență. Performanță.

Trei valori stau la baza dezvoltarii unui grup dinamic, orientat spre punerea în practică a celor mai inovatoare idei. Cele trei valori se traduc în obiective ale întregii activități, în soluții tehnice identificate cu migală de echipe de ingineri experimentați și, în ultimă instanță, în proiecte finalizate cu succes.

companion_right

Get In touch

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai placută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră.