PArteneri

Calitatea sistemelor implementate depinde în egală măsură de profesionalismul inginerilor noștri, dar și de calitatea componentelor și echipamentelor utilizate. Printre furnizorii noștri se numără unele dintre cele mai performante companii pe plan global.

Grup-Bartec

Cu o experiență de peste patru decenii, grupul german Bartec este unul dintre liderii mondiali în segmentul soluțiilor destinate protecției în zonele cu risc de explozie și nu numai. Printre soluțiile dezvoltate în colaborare cu Bartec se număra sistemele de însoțitori electrici sau  instalațiile electrice și de automatizări în zone cu risc de explozie.

eaton-partener

Concernul Eaton este unul dintre cei mai importanți producători de echipamente electrice și de soluții de automatizare la nivel mondial. Colaborarea CEMS-Eaton de peste 10 ani s-a concretizat în numeroase proiecte, aducând beneficiarilor de pe piața românească cele mai inovatoare soluții tehnice.

schinider-partener

Lider în managementul energiei, cu o ofertă extinsă de produse pentru protecție, control și distribuție, Schneider Electric oferă soluții integrate în peste 100 de țări la nivel global. Ca parte a unui amplu proiect de colaborare, atât ca tablotier certificat cât și ca integrator de sisteme, Grupul CEMS oferă servicii de proiectare, asamblare, punere în funcțiune și mentenanță, în aceleași condiții de calitate pe care Schneider Electric le oferă în întreaga lume.

phoenix-partener

Producător inovator și dezvoltator de soluții creative pentru tehnologia de conectare, electronică și automatizare, Phoenix Contact oferă produse utilizate în domenii care impun conexiuni electrice, transfer de date, precum și distribuirea și controlarea curentului sau a fluxului de date.

lg

Parteneriatul dintre LG și Grupul CEMS se axează pe comercializare, implementare și servicii post-vânzare pentru instalații HVAC. Compania noastră este integrator autorizat al tuturor echipamentelor de climatizare LG: single split, multi split, VRF și pompe de caldură.

daikin

CEMS este integrator autorizat Daikin pe diverse game de echipamente HVAC: sisteme de aer condiționat rooftop (splituri, agregate de tratare, chillere, sisteme VRV), pompe de caldură și sisteme de încălzire.

technor

Parte a Marechal Electric Group, Technor este o companie cu prezență la nivel mondial în domeniul proiectării și producției de echipamente certificate pentru zone EX:  sisteme de iluminat pentru infrastructura de producție, conectori pentru instalații electrice din zone industriale, soluții de împământare și panouri de comandă.

hubbell

Din portofoliul grupului american Hubbell, CEMS ofera clientilor accesul la pachetele tehnologice propuse de companiile Victor Lighting si Chalmit ( specialisti in solutii de iluminat HID / fluorescent pentru zone cu potential de explozie)  si Hawke International, companie recunoscuta drept lider mondial in proiectarea si productia de garnituri pentru etansare cabluri.

Fiabilitate. Eficiență. Performanță.

Trei valori stau la baza dezvoltarii unui grup dinamic, orientat spre punerea în practică a celor mai inovatoare idei. Cele trei valori se traduc în obiective ale întregii activități, în soluții tehnice identificate cu migală de echipe de ingineri experimentați și, în ultimă instanță, în proiecte finalizate cu succes.

companion_right

Get In touch

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai placută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră.