Mentenanță instalații electrice

Mentenanța adecvată a instalațiilor electrice și prevenirea defecțiunilor reprezintă o activitate importantă pentru performanțele de ansamblu ale unei capacități de producție industrială.
Asigurarea fiabilității instalațiilor electrice are ca efecte directe:

  • Evitarea opririlor în procesul de producție cauzate de întreruperi ale alimentării cu energie;
  • Prelungirea duratei de funcționare a echipamentelor;
  • Siguranța personalului și a utilajelor alimentate;
  • Eficiența energetică optimă realizată prin funcționarea echipamentelor în parametrii proiectați.

Organizarea activității de mentenanță a instalatiilor electrice implică o buna cunoaștere a practicii în domeniu, proceduri clare de interventie, evaluarea riscurilor de defecțiune și a gradului de criticitate a diferitelor echipamente.

Instrumentele specifice activiății de mentenanță a instalațiilor electrice, inclusiv utilizarea unor aplicații software dedicate și monitorizarea performanțelor printr-un set de indicatori specifici, precum și un nivel ridicat de specializare a personalului în acest domeniu reprezintă conditții obligatorii pentru atingerea celor mai bune rezultate.

Clienții CEMS beneficiază de o multitudine de servicii complexe furnizate de echipe specializate. Externalizarea serviciilor de mentenanță s-a dovedit a fi soluția optimă pentru diminuarea costurilor cu mentenanța, concomitent cu o îmbunătătire a rezultatelor acestei activități.

Mentenanță instalații electrice

Fiabilitate. Eficiență. Performanță.

Trei valori stau la baza dezvoltarii unui grup dinamic, orientat spre punerea în practică a celor mai inovatoare idei. Cele trei valori se traduc în obiective ale întregii activități, în soluții tehnice identificate cu migală de echipe de ingineri experimentați și, în ultimă instanță, în proiecte finalizate cu succes.

companion_right

Get In touch

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai placută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră.