Mentenanță instalații în zone cu risc de explozie

Mentenanța instalațiilor aflate în zonele cu risc de explozie presupune, pe lângă principiile și acțiunile generale de mentenanța instalațiilor, și anumite acțiuni specifice gradului de risc ridicat existent în acest tip de capacitate industrială.

Siguranța personalului și instalațiilor este cea mai importantă. Procedurilor standard privind mentenanța instalațiilor electrice li se adaugă verificări periodice privind conformitatea echipamentelor cu directivele ATEX. Procedurile de reparații sunt, de asemenea, adaptate particularităților acestor medii de lucru.

Lucrările de mentenanță în zonele cu risc de explozie sunt încredințate unor echipe cu dublă certificare ANRE și INSEMEX.

Mentenanță instalații în zone cu risc de explozie

Fiabilitate. Eficiență. Performanță.

Trei valori stau la baza dezvoltarii unui grup dinamic, orientat spre punerea în practică a celor mai inovatoare idei. Cele trei valori se traduc în obiective ale întregii activități, în soluții tehnice identificate cu migală de echipe de ingineri experimentați și, în ultimă instanță, în proiecte finalizate cu succes.

companion_right

Get In touch

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai placută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră.