Management de proiect

Managementul proiectelor este o activitate complexă care necesită respectarea unor reguli clare, parcurgerea unor etape predefinite și implică o capacitate de analiză și previzionare dezvoltată.

Parcurgerea etapelor asigură punerea în aplicare, corectă și completa, a activităților proiectului, conform timpului prognozat și bugetului stabilit. Folosirea corectă a tehnicilor de management a proiectelor va asigura atingerea criteriilor esențiale de succes ale proiectului pentru ca acesta să fie relevant, fezabil și sustenabil.

Serviciile noastre de management de proiect includ stabilirea necesităților clientului, estimarea costurilor, pregătirea documentației de licitație, verificarea proiectului, administrarea contractului, execuția proiectului și verificarea lucrărilor finalizate. Întregul proiect, de la proiectare la punere în funcțiune, este supravegheat de un manager de proiect cu experiență. Inginerii implicați în proiect au aptitudini specializate și lucrează în echipă pentru a atinge cu exactitate țintele stabilite de client. Printre proiectele finalizate cu succes se numără capacități industriale greenfield, upgrade de sisteme de control al utilajelor, reparații, retehnologizări și renovări ale sistemelor de instalații și echipamente.

  • Manageri de proiect experimentați;
  • Utilizarea de aplicații software performante;
  • Gestionarea unei comunicări eficiente între părțile interesate;
  • Procesele de gestiune a proiectelor: inițiere, planificare, execuție, monitorizare și control, închiderea proiectului;
  • Managementul timpului, costurilor, riscurilor, achizițiilor.
Management de proiect

Fiabilitate. Eficiență. Performanță.

Trei valori stau la baza dezvoltarii unui grup dinamic, orientat spre punerea în practică a celor mai inovatoare idei. Cele trei valori se traduc în obiective ale întregii activități, în soluții tehnice identificate cu migală de echipe de ingineri experimentați și, în ultimă instanță, în proiecte finalizate cu succes.

companion_right

Get In touch

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai placută. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumneavoastră.