Management de proiect

Home » Proiectare si consultanta » Management de proiect
Management de Proiect
Untitled-1
Managementul proiectelor este o activitate complexa care necesita respectarea unor reguli clare, parcurgerea unor etape predefinite si implica o capacitate de analiza si previzionare dezvoltata.

Parcurgerea etapelor asigura punerea In aplicare, corecta si completa, a activitatilor proiectului, conform timpului prognozat si bugetului stabilit.
Folosirea corecta a tehnicilor de management a proiectelor va asigura atingerea criteriilor esentiale de succes ale proiectului pentru ca acesta sa fie relevant, fezabil si sustenabil.

Serviciile noastre de management de proiect includ stabilirea necesitatilor clientului, estimarea costurilor, pregatirea documentatiei de licitatie, verificarea proiectului, administrarea contractului, executia proiectului si verificarea lucrarilor finalizate. Intregul proiect, de la proiectare la punere In functiune, este supravegheat de un manager de proiect cu experienta. Inginerii implicati in proiect au aptitudini specializate si lucreaza In echipa pentru a atinge cu exactitate tintele stabilite de client. Printre proiectele finalizate cu succes se numara capacitati industriale greenfield, upgrade de sisteme de control al utilajelor, reparatii, retehnologizari si renovari ale sistemelor de instalatii si echipamente.
 

  • Manageri de proiect experimentati
  • Utilizarea de aplicatii software performante
  • Gestionarea unei comunicari eficiente intre partile interesate
  • Procesele de gestiune a proiectelor: initiere, planificare, executie, monitorizare si control, inchiderea proiectului
  • Managementul timpului, costurilor, riscurilor, achizitiilor