Profil

Home » Grup » Profil

Fiabilitate. Eficienta. Performanta

Trei valori stau la baza dezvoltarii unui grup dinamic, orientat spre punerea in practica a celor mai inovatoare idei. Cele trei valori se traduc in obiective ale intregii activitati, in solutii tehnice identificate cu migala de echipe de ingineri experimentati si, in ultima instanta, in proiecte finalizate cu succes.

logo

CEMS EPC SA concentreaza competentele grupului pentru a derula proiecte complexe de tip engineering, procurement & contracting.

Un management de proiect riguros si abilitati tehnice de varf reprezinta garantia performantei, incepand cu studiul de fezabilitate, pana la punerea in functiune.

cems2

Bartec Safety Engineering SRL s-a infiintat in baza parteneriatului cu grupul german Bartec, unul dintre liderii mondiali in tehnologii pentru mediile cu risc de explozie.

Tehnologia grupului german grefata pe expertiza grupului CEMS se concretizeaza intr-o serie de avantaje pentru clientii din Romania, precum solutii customizate si asistenta tehnica oferita cu promptitudine de echipa locala.

www.bartec-safety.ro

automatica_small

Începând cu identificarea corectă a nevoilor și ipotezele de dezvoltare ulterioară, continuând cu proiectarea, producția, oprațiunile în site, mentenanță predictivă, preventivă și reactivă, soluții de retrofit și modernizare, până la scoaterea din funcțiune, Automatica concentreaza decenii de experiență in domeniul electric, automatizari, roboti industriali si sisteme de dozare si cantarire, produsele sale regasindu-se in aproape toate proiectele industriale mari derulate in Romania, fiind apreciate si recunoscute de asemnea si in plan international.

www.automatica.ro