Parteneri

Home » Grup » Parteneri

Calitatea sistemelor implementate depinde in egala masura de profesionalismul inginerilor nostri, dar si de calitatea componentelor si echipamentelor utilizate. Printre furnizorii nostri se numara unele dintre cele mai performante companii pe plan global.


Cu o experienta de peste patru decenii, grupul german Bartec este unul dintre liderii mondiali in segmentul solutiilor destinate protectiei in zonele cu risc de explozie si nu numai. .  Printre solutiile dezvoltate in colaborare cu Bartec se numara sistemele de insotitori electrici sau  instalatiile electrice si de automatizari in zone cu risc de explozie.

www.bartec-safety.ro

eaton
Concernul Eaton este unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente electrice si de solutii de automatizare la nivel mondial. Colaborarea CEMS-Eaton de peste 10 ani s-a concretizat in numeroase proiecte, aducand beneficiarilor de pe piata romaneasca cele mai inovatoare solutii tehnice.

www.eaton.eu

schneider
Lider in managementul energiei, cu o oferta extinsa de produse pentru protectie, control si distributie, Schneider Electric ofera solutii integrate in peste 100 de tari la nivel global. Ca parte a unui amplu proiect de colaborare, atat ca tablotier certificat cat si ca integrator de sisteme, Grupul CEMS ofera servicii de proiectare, asamblare, punere in functiune si mentenanta, in aceleasi conditii de calitate pe care Schneider Electric le ofera in intreaga lume.

www.schneider-electric.com

phenoix
Producator inovator pe piata  tehnologiilor de conectica industriala, Phoenix Contact ofera sisteme electronice de interfata si protectie la descarcari, componente industriale pentru inginerie electrica, precum si metode de automatizare specifice fiecarei industrii.

www.phoenixcontact.com

lg
Parteneriatul dintre LG si Grupul CEMS se axeaza pe comercializare, implementare si servicii post-vanzare pentru instalatii HVAC. Compania noastra este integrator autorizat al tuturor echipamentelor de climatizare LG: single split, multi split, VRF si pompe de caldura.

www.lg.com

daikin
CEMS este integrator autorizat Daikin pe diverse game de echipamente HVAC: sisteme de aer conditionat rooftop (splituri, agregate de tratare, chillere, sisteme VRV), pompe de caldura si sisteme de incalzire.

www.daikin.com

technor
Parte a Marechal Electric Group, Technor este o companie cu prezenta la nivel mondial in domeniul proiectarii si productiei de echipamente certificate pentru zone EX:  sisteme de iluminat pentru infrastructura de productie, conectori pentru instalatii electrice din zone industriale, solutii de impamantare si panouri de comanda.

www.technor.com

hubbell
Din portofoliul grupului american Hubbell, CEMS ofera clientilor accesul la pachetele tehnologice propuse de companiile Victor Lighting si Chalmit ( specialisti in solutii de iluminat HID / fluorescent pentru zone cu potential de explozie)  si Hawke International, companie recunoscuta drept lider mondial in proiectarea si productia de garnituri pentru etansare cabluri.

www.hubbell.com

chalmitvictor  hawke