Calitate si inovare

Home » Grup » Calitate si inovare

Politicile privind calitatea, sanatatea si securitatea in munca si mediul sunt integrate intr-un sistem unitar, axat pe valorile promovate de grup. Fiabilitatea, usurinta in exploatare a proiectelor realizate, dar si perfomanta economica a acestora, siguranta utilizatorilor, eficienta energetica, siguranta personalului propriu sunt prioritati urmarite consecvent.

Parteneriatul cu unii dintre cei mai importanti furnizori de tehnologie la nivel global face ca cele mai avansate produse disponibile sa se regaseasca in solutiile pe care le propunem, generand valoare adaugata clientilor nostri. Racordarea la tendintele globale, o buna cunoastere a standardelor si reglementarilor europene si de pe terte piete ne permit sa ne implicam in proiecte internationale importante.

Inovarea continua este o preocupare constanta a echipei CEMS. Procesul este subordonat obiectivelor privind asigurarea fiabilitatii instalatiilor, imbunatatirea eficientei si performantelor acestora. Eficienta energetica si reducerea costurilor de operare prin automatizare reprezinta preocupari majore si directii de dezvoltare in care am facut progrese semnificative. Solutiile puse in practica genereaza importante reduceri de costuri.

Echipa CEMS s-a construit in linie cu obiectivele companiei. Preocuparea pentru dezvoltarea profesionala continua, la toate nivelurile, reprezinta o garantie a excelentei tehnice si manageriale, transformata in ultima instanta in servicii si solutii de calitate.