Certificari

Home » Competente » Certificari
123

Sistem de management certificat prin TÜV Thüringen

Domeniul : Proiectare, executie si mentenanta instalatii electrice de joasa tensiune pentru constructii civile si industriale (instalatii electrice de utilizare, linii electrice aeriene si subternare, bransamente aeriene si subterane), inclusiv pentru zone cu pericol de explozie (EX). Proiectare, executie si mentenanta instalatii electrice de medie tensiune (instalatii electrice de utilizare, linii electrice aeriene si subternare, posturi de transformare si statii electrice). Proiectare, executie si mentenanta tablouri industriale pana la 7000 A, automatizari, B.M.S., retele si sisteme de curenti slabi. Incercari de echipamente si instalatii electrice de joasa si medie tensiune. Comercializare echipamente electrice si electronice.
2343

Atestat de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei

Categoria de activitati: Proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV ÷ 20 kV, posturi de transformare cu tensiunea nominală superioară de cel mult 20 kV, stații de medie tensiune, precum și partea electrică de medie tensiune a stațiilor de înaltă tensiune (C1A – ce include competențele atestatului de tip Bp); executare de posturi de transformare, stații electrice si de lucrari la partea electrică a centralelor cu orice tensiuni nominale standardizate (E2 – ce include competențele atestatelor de tip E2PA, C2B, C2A, Be, Bi, A, A2 și A1).
a123

Institutul National de cercetare-dezvoltare pentru securitate miniera si protectie antiexploziva

Domeniul: Activitati specifice de proiectare, executie, montaj, punere in functiune, operare, inspectie, intretinere, mentenanta, service, revizii si reparatii instalatii tehnice utilizate in atmosfere potential explozive.
asd

Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila

Domeniul : Proiectare, instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.
ffff Licenta de functionare : Activitati de proiectare, instalare, modificare sau intretinere a sistemelor de alarmare impotriva efractiei.
ggg Integrator de sistem Schneider Electric, liderul international in Managementul Electricitatii si Automatizarilor.
rrr Integrator de sistem Eaton, unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de echipamente electrice de joasa tensiune si de solutii de automatizare.
gadfa Integrator de Sisteme VRV/VRF – LG HVAC

 

bartecc Proiectare, executie si mentenanta sisteme de insotitori electrici