Mentenanta si reparitii motoare electrice

Home » Mentenanta si service » Mentenanta si reparitii motoare electrice
Instalare, mentenanta si reparatii motoare electrice
 
In medie, intr-o unitate industriala, motoarele reprezinta in 60% din consumul de energie electrica. Intr-o industrie de proces, acestea pot depasi 70% din consumul total de energie. Continuitatatea procesului de productie depinde in mare masura de fiabilitatea motoarelor. In functie de criticitatea pozitiei tehnologice, incetarea functionarii unui motor poate determina perturbari mai mult sau mai putin grave ale procesului de productie.

Filiala Ploiesti a Grupului CEMS dispune de un atelier de reparatii si mentenanta motoare. Un numar semnificativ de operatiuni se deruleaza insa si in site, acolo unde motorul functioneaza in mod normal, inclusiv pentru verificarea alimentarii cu energie. Pornind de la cauzele cele mai frecvente ale defectarii motoarelor, pentru fiecare echipament aflat in mentenanta noastra se intocmeste un plan anual de testare si revizie.
Optimizarea costurilor cu reparatiile si consumul de energie, fundamentarea deciziei de inlocuire sau reparare a unui motor se fac in baza unor analize complexe.

Servicii:

mentenanta predictiva pentru motoare electrice;
revizii capitale motoare electrice cu tensiunea de 0,4kV;
reparatii motoare electrice cu tensiunea de 0,4kV;
asistenta tehnica la punerea in functiune;
asigurarea de piese de schimb pentru motoare electrice noi
analize tehnico-economice pentru fundamentarea politicilor operatorilor industriali privind motoarele in exploatare
 
vda