Mentenanta instalatii electrice

Home » Mentenanta si service » Mentenanta instalatii electrice

mentantanta_si_instalatiiMentenanta adecvata a instalatiilor electrice si prevenirea defectiunilor reprezinta o activitate importanta pentru performantele de ansamblu ale unei capacitati de productie industriala.
Asigurarea fiabilitatii instalatiilor electrice are ca efecte directe:
-evitarea opririlor in procesul de productie cauzate de intreruperi ale alimentarii cu energie
-prelungirea duratei de functionare a echipamentelor
-siguranta personalului si a utilajelor alimentate
-eficienta energetica optima realizata prin functionarea echipamentelor in parametrii proiectati

Organizarea activitatii de mentenanta a instalatiilor electrice implica o buna cunoastere a practicii in domeniu, proceduri clare de interventie, evaluarea riscurilor de defectiune si a gradului de criticitate a diferitelor echipamente.

Instrumentele specifice activitatii de mentenanta a instalatiilor electrice, inclusiv utilizarea unor aplicatii software dedicate si monitorizarea performantelor printr-un set de indicatori specifici, precum si un nivel ridicat de specializare a personalului in acest domeniu reprezinta conditii obligatorii pentru atingerea celor mai bune rezultate.

Clientii CEMS beneficiaza de o multitudine de servicii complexe furnizate de echipe specializate. Externalizarea serviciilor de mentenanta s-a dovedit a fi solutia optima pentru diminuarea costurilor cu mentenanta, concomitent cu o imbunatatire a rezultatelor acestei activitati.