Follow Up: Îmblânzirea Giganţilor Energetici

Home » Stiri » Articles » Follow Up: Îmblânzirea Giganţilor Energetici
NEAN7427cb

Achiziţiile, element cheie în planificarea strategică a companiilor.

“Procesul de achiziţionare a serviciilor complexe şi selecţia furnizorilor de tehnologie trebuie să ţină cont de capacitatea acestora de a fi un partener de încredere într-o perioadă de transformări rapide” – Corina Truică, COO CEMS EPC SA

Miercuri 25 ianuarie 2017 a avut loc o nouă întalnire Energy Breakfast Club organizată de Energynomics.ro pe tema Îmblânzirea Giganţilor Energetici. Compania CEMS EPC SA, prin intermediul Corinei Truică, COO, a fost onorată să împărtăşească invitaţilor o nouă perspectivă asupra achiziţiilor de servicii complexe în contextul unor schimbari tehnologice accelerate.

La eveniment au participat şi reprezentanţi ai Petrotel Lukoil, unul dintre principalii parteneri ai CEMS EPC SA. Tema discuţiei a fost ilustrată folosind exemple din colaborarea celor două companii, un parteneriat care împărtăşeşte aceiaşi preocupare pentru adaptarea la noile tehnologii.

Evoluţia competenţelor necesare unui furnizor de tehnologie inclusiv în domeniul electric, şi creşterea importanţei componentei IT devine un factor de care beneficiarul ţine cont din ce în ce mai mult.

Un element important al prezentării a fost tranziţia către Industry 4.0, o nouă revoluţie industrială în care IIot (Industrial Internet of Things) va ocupa un loc din ce în ce mai important în modelarea proceselor de producţie şi mentenanţă. „În acest sens furnizorii de servicii au un rol esenţial în asigurarea tranziţiei în principal prin testarea de soluţii inovative şi asistarea companiilor interesate să îşi evalueze oportunităţile şi să gestioneze riscurile” – Corina Truică.
_______________________________
Citeşte tot articolul:
Descarcă prezentarea Corinei Truică

Leave a Comment