CEMS online: aceleasi valori, o noua interfata

Home » Stiri » Articles » MEDIA » CEMS online: aceleasi valori, o noua interfata
cems web stire

In cadrul unui amplu proces de rebranding, Grupul CEMS a lansat in luna aprilie noul website intr-o versiune mai flexibila si adaptata nevoilor de comunicare ale unei organizatii dinamice.

Partile interesate au la dispozitie numeroase informatii referitoare la viziunea companiei, activitatile desfasurate, cariere sau cele mai importante proiecte finalizate. Pentru partenerii externi sunt disponibile versiuni in limbile engleza si rusa, iar in curand, se va adauga si o versiune in limba germana.
Am lansat noul website pentru a imbunatati experienta utilizatorului on-line si pentru a ne optimiza strategia digitala. Prin concentrarea tuturor canalelor de comunicare, formale sau informale, fie ca vorbim de comunicate oficiale, stiri sau chiar content-ul profilelor de pe retelele de socializare, ne propunem ca in cel mai scurt timp noua platforma CEMS sa devina un hotspot informational, setat special pentru promovarea proiectelor noastre si pentru a veni in intampinarea clientilor si partenerilor nostri cu toate informatiile” , a declarat Cezar B.- Online Marketing Specialist in cadrul CEMS EPC SA.

Mai clar, mai rapid, mai atragator si mai “prietenos” cu utilizatorul final, noul website are un layout intuitiv, toate diviziile fiind prezentate individual, cu ajutorul celor mai relevante date specifice fiecarui sector de activitate.

Leave a Comment